logo

Välkommen till Inger Axiö Albinsson

Jag är utbildad naturläkare, akupunktör, Qi-Gong instruktör och kranio-sakral terapeut. Min uppgift är att hjälpa dig skapa balans på kort och lång sikt.
Tidsbokningtid
Ring: 070-637 08 47
From Our Gallery

070-6370847

mail@ingeraxioalbinsson.com

Stockholm & Strängnäs

Top

Så här arbetar jag

Inger Axiö Albinsson / Så här arbetar jag

HUR ARBETAR JAG:

Inom naturmedicinen ser vi kroppen och själen som en enhet. Min uppgift är att hitta, och anpassa, de bästa av principerna till dig . Behandlingen börjar med en anamnes – en grundläggande utfrågning och kartläggning av dina symptom och din livssituation. När du kommer till mig, lyssnar jag noga. Du får den tid du behöver. Räkna alltid med minst en timme. Vi går igenom hela dig – din kropp, din historia och livssituation.

Kontroll av puls, tunga, blodtryck, neurologi och status på leder och kotor brukar ge svar på många frågor. Irisdiagnostik kan också bidra till att göra bilden tydligare. Ofta är det effektivt med en kombination av åtgärder som lindrar, läker och förebygger.

Bejaka dina friska sidor – få bukt med de sjuka
När du kommer till mig ger jag förslag på hur du får bukt med dina problem efter en noggrann utfrågning. Sedan föreslår jag en väg till hälsa som passar dig och din livssituation.

Kroppen är komplicerad, men min affärsidé är enkel: jag hjälper dig att stödja det friska i kroppen. Genom olika behandlingar startar vi kroppens naturliga läkeprocesser.

Vänta inte tills du blir sjuk för att dra nytta av det. Kroppen ger alltid en chans att öka motståndskraften och känslan av välbefinnande. Acceptera inte obehag som smärta, menstruationsproblem, allergi eller huvudvärk. Det finns heller ingen anledning att sova dåligt eller lida av stress kontinuerligt. Med rätt behandling har vi människor en enastående förmåga att återskapa krafterna och att leva ett bar liv.

Program
Vi lägger tillsammans upp ett behandlingsprogram som inkluderar behandlingar, råd till dig om livsstil, diet samt hemövningar för din del. Jag har kortare varianter 4-6 gånger och lite längre 10-15 gånger.