logo

Välkommen till Inger Axiö Albinsson

Jag är utbildad naturläkare, akupunktör, Qi-Gong instruktör och kranio-sakral terapeut. Min uppgift är att hjälpa dig skapa balans på kort och lång sikt.
Tidsbokningtid
Ring: 070-637 08 47
From Our Gallery

070-6370847

mail@ingeraxioalbinsson.com

Stockholm & Strängnäs

Top
 

Produkter

Inger Axiö Albinsson / Produkter

I samarbete med:
Nuskin, Pharmanex samt Bemer.

Jag arbetar också som oberoende distributör till två seriösa forskningsföretag, med det bästa för hälsa och skönhet.
Bemer sätt in bild bemer
Bemer är en sk Fysikalisk vaskulär terapi som  kan förbättra nedsatt blodflöde i de minsta blodkärlen och på så sätt stödja kroppens egna självläkande och regenerativa processer. BEMER-produkter är officiellt godkända inom EU som medicintekniska produkter.
Jag har själv använt underlaget framför allt för rehabilitering av en krossad axel. Felra av mina har också använt Bemer frö sig själva eller för sina huner och hästar för att att allmänt förbättra hälsan och tex sömnen.

Här kan du läsa mer filmen som förklarar lite hur det fungerar

Nuskin, Pharmanex produkter för skönhet och hälsa
Företaget startades 1983 och var då helt unikt då man erbjöd kropps och hudprodukter utan mineraloljor.
Idag särskiljer sig Nu Skin® genom sin förmåga att visa att de har det allra bästa vad gäller både människor, produkter, kultur och affärsmöjligheter. Detta inom direktförsäljning såväl som branschen för hudvård och välbefinnande. Som ett av de främsta anti-aging-företaget sätter Nu Skin® standarden.
Nu Skin® har tagit en vetenskaplig approach på hemligheten med att se ung ut och känna sig ung. Nu Skins revolutionära ageLOC-plattform levererar exklusiva lösningar som riktar in sig på åldrande från själva grunden. Genom att sakta ned interna källor hjälper ageLOC® dig att se yngre ut och både känna dig yngre och leva yngre.

Här finns alltså utmärkta produkter för både insidan och utsidan. Själv vill jag framför att rekommendera
Kosttillskott i form av Lifepak, samt den kvalitativa Marine Omgea för insidan. Det bästa är att du jhar möjlighet att mäta ditt sk aniti-oxidantvärde innan du börjar använda tillksott, samt efter så att du ser skillnaden.
När det gäller hudprodukter finns det mycket bra produkter, tex Anti-aging, sk Age-loc, samt nu även indivduell anpassning. Här kan du komma vidare på min egen sida med företaget; Kontakta mig:
Klicka här för att kontakta mig

Skulle det vara så att du tänker i affärstermer och ser vilken unik möjlighet detta kan vara också för dig att tjäna pengar, genom att kondemnera produkter du själv gillar. Kontakta mig:
Klicka här för att kontakta mig

För att också visa på företagets sociala ansvar så finns Force for Good som för varje produkt köpt ger tillbaks till ursprunget. Samt Nourish the children; ett program som lanserats 2002 med många donatorer varje månad. Man har tagit fram ett paket mat, speciellt till undernärda barn, som man om man kan stödja varje månad;
Hittills har fler än 481 miljoner matportioner donerats genom personer som du och jag.
Klicka här för att se filmen

  • Tillkskott och scanning av anti-oxidanter
  • Skönhet, Anti-aging och kroppsprodukter
  • Fysikalisk Vaskulär terapi; BEMER