logo

Välkommen till Inger Axiö Albinsson

Jag är utbildad naturläkare, akupunktör, Qi-Gong instruktör och kranio-sakral terapeut. Min uppgift är att hjälpa dig skapa balans på kort och lång sikt.
Tidsbokningtid
Ring: 070-637 08 47
From Our Gallery

070-6370847

mail@ingeraxioalbinsson.com

Stockholm & Strängnäs

Top
 

Metoder

Traditionell kinesisk medicin; Koppning förbättrar cirkulationen!

Koppning görs genom att sätta koppar på speciella ställen, ömma punkter, akupunkturpunkter etc. Man kan låta kopparna sitta några innan de flyttas till nya ställen, Man kan också massera genom dra kopparna över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område, öka energin i meridianerna och samtidigt få en mycket behaglig massage . förebygga/behandla celluliter.
Koppning förbättrar cirkulationen och hjälper vid smärtor i nacke, axlar, rygg och liknande. Det går också att hjälpa till vid hudbristningar och både förbyggande och behandlande vid celluliter så att man kan få en slätare hud. Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation. När cirkulationen i vävnaden försämras leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter.

Qi Gong:

Informationen publiceras snart ……………………………………………………………………………………..

Meditation och avslappning:

Informationen publiceras snart ……………………………………………………………………………………..

Vikt:

Hos mig finns också Cambridge Viktprogram som är sammansatt så att du snabbt tappar din övervikt men också får hjälp och verktyg att förändra dina mat och motionsvanor och visionen är att du ska kunna behålla denna nya livsstil resten av ditt liv!

• Cambridge Viktprogram är det ledande varumärket i världen inom lågkaloridieter, det är ”originalet” inom VLCD produkter och även det som är kliniskt testat flest gånger av alla VLCD produkter på sjukhus runtom i världen.
• Cambridge är säkert, bekvämt, enkelt att använda och ger snabbt resultat.
• Cambridge måltider innehåller alla näringsämnen och mineraler som kroppen behöver.
• Cambridgemåltider är goda, nyttiga, testade på sjukhus och effektiva/enkla/säkra att använda vid viktnedgång och vikthållning
• Cambridgerådgivaren stöttar och motiverar dig till att nå och behålla din nya trivselvikt.

Vad är Systemiska Konstellationer?

Familjesystemet inkluderar alla de personer som påverkar oss själsligen, t.ex. föräldrar, mor- och farföräldrar, syskon, partners och barn. När vi betraktar våra familjer, både nuvarande och ursprungliga, märker vi hur starkt vi är bundna till dem i kärlek och lojalitet.
Vid ett systemiskt förhållningssätt har man fokus på relationer, samband och
kopplingar mellan alla delar som ingår i det system man vill undersöka. System kan i detta sammanhang vara alltifrån familjer, organisationer, kulturer, vår relation till oss själva och våra mål i livet. Vi lever i ständig relation med vår omvärld som både påverkar och påverkas av de olika system vi ingår i.

Vid en systemisk konstellation skapas en scenisk gestaltning av det system man vill
utforska. En systemisk konstellation kan ske på flera olika sätt. Syftet är dock alltid att skapa en extern bild av den inre bild av systemet som man bär på. Det ger insikter om vad som pågår och påverkar på systemisk nivå. Något vi oftast är omedvetna om.

Systemiska konstellationer är erfarenhetsbaserad och har utvecklats av den tyske familjeterapeuten Bert Hellinger under mer än 30 år och är idag en
internationellt etablerad metod. Metoden har sin grund i bl. a. fenomenologi, strukturell familjeterapi, anknytningsbaserad terapi, psykodrama och lösningsfokuserad terapi.

Familjekonstellationer utgår från tre grundläggande principer: rätten att höra till, social ordning, samt balans mellan givande och tagande. Det visar sig att ett personligt dilemma nästan alltid har med någon av dessa tre principer att göra.
Ofta är vi helt omedvetna om hur dessa principer påverkar vår vardag. Det kan t ex
innebära att vi kan vara indragna i andra familjemedlemmars problem över
generationer utan att veta om det. Det återverkar ändå på våra känslor, tankar,
handlingar och relationer. Som en konsekvens av detta kan vi ha svårigheter att
förbättra eller förändra vår egen situation även om det är vad vi mest av allt önskar. Med hjälp av Familjekonstellationer synliggörs denna dolda dynamik.

Vilken typ av problem kan du ta upp? frågor som rör parrelationen, utmaningar med barnen, fysiska problem och sjukdomar, svåra livsfrågor/-avgöranden vi står inför, utvecklandet av vår kreativitet och t.o.m. vårt syfte i livet.

Konstellationsarbetet kan tillämpas både vid utveckling av individer och
utveckling av grupper och team inom en organisation. Ex på situationer då systemisk coaching och en konstellation kan ge nya infallsvinklar är: problem i grupper/ team, ledarens roll, skapa gemensamma mål, vid viktiga affärbeslut eller förändringar.

Gua sha - skrapmassage

Är en metod där man med en skrapa, hård massage får fart på kapillärernas blodflöde, eller din stagnerade Qi (livsenergi) och därmed ökar utsöndringen av slaggprodukter. Speciellt bra vid mer kronisk värk i muskulatur och senfästen. Behandlingen är relativt snabb, men inte mindre effektiv för det.

Bemer

Bemer är en sk Fysikalisk vaskulär terapi som  kan förbättra nedsatt blodflöde i de minsta blodkärlen och på så sätt stödja kroppens egna självläkande och regenerativa processer. BEMER-produkter är officiellt godkända inom EU som medicintekniska produkter.
Jag har själv använt underlaget framför allt för rehabilitering av en krossad axel. Flera av mina har också använt Bemer för sig själva eller för sina hundar och hästar för att att allmänt förbättra hälsan och tex sömnen.

Här kan du läsa mer; https://inger-axio.bemergroup.com/sv

och titta på den här filmen som förklarar lite hur det fungerar: …………….
Nuskin, Pharmanex produkter för skönhet och hälsa Företaget startades 1983 och var då helt unikt då man erbjöd kropps och hudprodukter utan mineraloljor.
Idag särskiljer sig Nu Skin® genom sin förmåga att visa att de har det allra bästa vad gäller både människor, produkter, kultur och affärsmöjligheter. Detta inom direktförsäljning såväl som branschen för hudvård och välbefinnande. Som ett av de främsta anti-aging-företaget sätter Nu Skin® standarden.
Nu Skin® har tagit en vetenskaplig approach på hemligheten med att se ung ut och känna sig ung. Nu Skins revolutionära ageLOC-plattform levererar exklusiva lösningar som riktar in sig på åldrande från själva grunden. Genom att sakta ned interna källor hjälper ageLOC® dig att se yngre ut och både känna dig yngre och leva yngre.

Här finns alltså utmärkta produkter för både insidan och utsidan. Själv vill jag framför att rekommendera
Kosttillskott i form av Lifepak, samt den kvalitativa Marine Omega för insidan. Det bästa är att du har möjlighet att mäta ditt sk anti-oxidantvärde innan du börjar använda tillskott, samt efter så att du ser skillnaden.
När det gäller hudprodukter finns det mycket bra produkter, tex Anti-aging, sk Age-loc, samt nu även indivduell anpassning. Här kan du komma vidare på min egen sida med företaget; Klicka här;
Skulle det vara så att du tänker i affärstermer och ser vilken unik möjlighet detta kan vara också för dig att tjäna pengar, genom att kondemnera produkter du själv gillar. Kontakta mig här Klicka här
För att också visa på företagets sociala ansvar så finns Force for Good som för varje produkt köpt ger tillbaks till ursprunget. Samt Nourish the children; ett program som lanserats 2002 med många donatorer varje månad. Man har tagit fram ett paket mat, speciellt till undernärda barn, som man om man kan stödja varje månad;
Hittills har fler än 481 miljoner matportioner donerats genom personer som du och jag.
Kanske du också vill hjälpa till; Klicka här