logo

Välkommen till Inger Axiö Albinsson

Jag är utbildad naturläkare, akupunktör, Qi-Gong instruktör och kranio-sakral terapeut. Min uppgift är att hjälpa dig skapa balans på kort och lång sikt.
Tidsbokningtid
Ring: 070-637 08 47
From Our Gallery

070-6370847

mail@ingeraxioalbinsson.com

Stockholm & Strängnäs

Top

Kosttillskott och Scanning

Inger Axiö Albinsson / Kosttillskott och Scanning

Här finns alltså utmärkta produkter för både insidan och utsidan. Själv vill jag framför att rekommendera
Kosttillskott i form av Lifepak, samt den kvalitativa Marine Omgea för insidan. Det bästa är att du jhar möjlighet att mäta ditt sk aniti-oxidantvärde innan du börjar använda tillksott, samt efter så att du ser skillnaden.
När det gäller hudprodukter finns det mycket bra produkter, tex Anti-aging, sk Age-loc, samt nu även indivduell anpassning. Här kan du komma vidare på min egen sida med företaget; Kontakta mig:
Klicka Här För Att Kontakta Mig

Skulle det vara så att du tänker i affärstermer och ser vilken unik möjlighet detta kan vara också för dig att tjäna pengar, genom att kondemnera produkter du själv gillar. Kontakta mig:
Klicka Här För Att Kontakta Mig

För att också visa på företagets sociala ansvar så finns Force for Good som för varje produkt köpt ger tillbaks till ursprunget. Samt Nourish the children; ett program som lanserats 2002 med många donatorer varje månad. Man har tagit fram ett paket mat, speciellt till undernärda barn, som man om man kan stödja varje månad;
Hittills har fler än 481 miljoner matportioner donerats genom personer som du och jag.